Voditeljica Nuša Lesar kupila nov avto in zaradi tega povsem izpraznila svoj bančni račun

Voditeljica Nuša Lesar kupila nov avto in zaradi tega povsem izpraznila svoj bančni račun (foto: Aleksandra Saša Prelesnik) Aleksandra Saša Prelesnik
2. 3. 2021

Voditeljica Nuša Lesar se še dobro spominja prigode, ko je kupila svoj prvi avto in je v trgovino prišla s točno toliko denarja, kot je stal njen jekleni konjiček, nato pa je seveda sledil velik šok.

"Ko sem šla kupit svoj prvi avto, sem imela s seboj natančno toliko denarja, kot je stal, in to je bilo tudi vse, kar sem imela. Plačam avto, potem pa moj bivši reče, ali greva zdaj še registracijo in zavarovanje uredit. In potem ga jaz vsa bleda pogledam in vprašam: ‘Ali tudi to kaj stane?’ No, na koncu je registracijo in zavarovanje pa tudi bencin plačal on," je voditeljica Nuša Lesar povedala za revijo Zvezde - Lady.

No, danes se temu dogodku samo še smeji, takrat pa je bila povsem iz sebe, saj ni vedela, da jo po nakupu jeklenega lepotca čakajo še dodatni stroški. Vseeno so spomini na njen prvi avto prav gotovo lepi in ne dvomimo, da se je po tako posrečenem nakupu našlo še veliko anekdot povezanih z njim.

Priporočamo