Voditeljica Petra Kerčmar o tem, kako pri njej poteka šolanje od doma: Na sina je zelo ponosna

Voditeljica Petra Kerčmar o tem, kako pri njej poteka šolanje od doma: Na sina je zelo ponosna (foto: Mankica Kranjec) Mankica Kranjec
21. 1. 2021

V časih, ko se otroci šolajo od doma, se je pokazalo, da je za številne starše in otroke ob vseh drugih obveznostih to res naporno.

Znana slovenska voditeljica Petra Kerčmar ima z Urošem Slakom sina Aljaža, ki je zdaj že v 8. razredu. Iskreno je spregovorila o tem, kako se njen sin sooča s šolanjem od doma.

"Moram priznati, da nam gre zelo dobro. Aljaž je že v 8. razredu in praktično vse dela sam. Jutranja rutina ostaja. Vsak dan šola od 8.20. Pravzaprav me prav preseneča, kako je odrastel med to t. i. karanteno. Samostojen je, skrbi zase, pravi mali mož je postal in iskreno ponosna sem nanj. Tako da se nam življenje je spremenilo, a poskušamo iz tega pridobiti največ."

Vir: Žurnal24

Dodala je še, da je vsaka kriza priložnost in da ji je hudo, ko starši s tremi otroki obupujejo. Pravi, da to leto ne sme biti zapisano kot izgubljeno, zato se pri njej doma trudijo ostati pozitivni in živeti normalno, kar sama želi vsakomur.