Voditeljica POP TV-ja v tem luknjičastem topu nevsakdanje barve pustila brez besed, le kje ga je dobila?

TARA ZUPANČIČ (foto: Alpe) Alpe
13. 7. 2021

Postavno televizijsko voditeljico, manekenko in oblikovalko si je slovensko občinstvo dobro zapomnilo po vodenju resničnostne oddaje Zvezde plešejo na POP TV.

Tara Zupančič je svoje delo opravila tako dobro, da marsikdo komaj čaka, da jo spet zagleda na malih ekranih. Do novih projektov pa sama poskrbi, da oboževalci ne pozabijo na njo, zato jih redno razveseljuje s svojimi fotografijami, na katerih nosi čudovite modne kose.

Tokrat se je odločila za pleten in kratek top z naramnicami v slogu sodobne hipijke, ki ji izjemno lepo pristoji. Top je kratek, zgornji del prekriva prsi, spodnji pa diskretno razkriva Tarin čvrsti trebušček. Ta lepotica zna poskrbeti zase in za svojo postavo, ki je vitka in z oblinami na pravih mestih.

Že pred časom je razkrila, da je velika ljubiteljica večnega jeansa, kar je mogoče opaziti na njenih fotografijah - tudi tokrat je top kombinirala s kavbojkami in jeans jakno, njeni lasje so razpuščeni, oči pa je zakrila z velikimi sončnimi očali rahlo ovalne oblike.

"I might be living in a crazy world, but a crazier world is living within me. Naredte si svojga, še bolj zmešanega!," je zapisala Tara in s tem dala vedeti, da se ne pusti omejevati, temveč si življenje kroji po svoje.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tara Zupančič (@varishana)