Voditeljica POP TV je imela zelo strogo mamo, a se ji danes to še kako obrestuje

Voditeljica POP TV je imela zelo strogo mamo, a se ji danes to še kako obrestuje (foto: arhiv pop tv) arhiv pop tv
6. 4. 2021

Voditeljica Tara Zupančič je odraščala z mamo, ki je bila bolj stroge narave, a danes ji vse to še kako pride prav. Predvsem pa je mami hvaležna, da jo je naučila samostojnosti in iznajdljivosti, ki ji v teh koronskih časih še kako pride prav, saj je čez noč ostala brez številnih projektov in brez voditeljske vloge.

"Tu sta ji prišli prav samostojnost in iznajdljivost, ki ji ju je vcepila mama. V otroštvu ji je šlo sicer na živce, ko je od nje zahtevala, da mora znati napolniti hladilnik, skuhati, pospraviti, zamenjati žarnice v avtu in stanovanju, ko je bila torej do nje stroga in zahtevna, vendar ji je danes hvaležna za to življenjsko popotnico.

In ker je pred leti že oblikovala kozmetično pohištvo (stojala za kreme, parfume, ličila) in ko je v studiu svojega izvoljenca Matevža Šaleharja videla, kakšno sliko na ekranu »napiše« zvok, si jo je želela upodobiti.

Ko ni našla nikogar, ki bi ji to naredil, je sama sklenila prenesti zvočne zapise besed z barvami ali graviranjem na platno ali drug material."

Vir: Zarja Jana