Voditeljica POP TV že nekaj let ljubi tega lepega slovenskega glasbenika, a ju redko vidimo skupaj

Tara Zupančič in njen lovilec sanj. Sama pa zna sanje prenesti tudi v resničnost. (foto: Foto: Aleksandra Saša Prelesnik) Foto: Aleksandra Saša Prelesnik
6. 10. 2022

Voditeljici Tari Zupančič so kot vse kaže usojeni glasbeniki.

Voditeljica Tara Zupančič, ki trenutno na POP TV vodi oddajo Kuhinja na kolesih, že leta ljubi slovenske glasbenike.

Pred leti je bila v razmerju s postavnim Janom Plestenjakom, kasneje je njeno srce uspel ukrasti pevec skupine Siddharta Tomi Meglič, zdaj pa je že nekaj let srečna v objemu še enega postavnega glasbenika, Matevža Šaleharja, s katerim ju druži tudi ljubezen do motorjev❤️.

Preberite še: Voditeljica Kmetije Natalija Bratkovič v kopalkah: Ta napeta ritka je enostavno sanjska!

A v ljubezni se Tara že nekaj let drži pravila, da svojega ljubezenskega življenja ne deli s celim svetom in na njenem Instagramu boste tako le s težavo našli njene skupne fotografije s srčnim izbrancem, saj svojo intimo rada čuva zase.

Preberite še: Ana Tavčar verjetno pokazala daleč najlepšo modno kombinacijo, kar smo jih videli to jesen!

"Midva se ne pojavljava na kakšnih dogodkih ali pa nekje, kjer veš, da bo veliko novinarjev. Ampak tako ali tako ljudje vidijo, zato pa tudi pridejo stvari na dan. S tem se nisem toliko ukvarjala, ker sem si rekla, da če bom še jaz o tem razmišljala in se skrivala ... Saj smo dovolj stari. Brez zveze je, da sam sebi povzročaš stres. Jan pa je tako ali tako miren," je še pred leti povedala za Novo, ko je ljubila Jana Plestenjaka.

In enako velja tudi zdaj, ko ljubi postavnega Matevža, ki je pravi lepotec in verjetno mu oboževalk ne manjka, a ima oči le za svojo Taro, s katero sta že nekaj let srečna in daleč stran od medijskih luči živita svojo ljubezensko pravljico.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @hamo_od_tribute2love