Voditeljica s POP TV-ja razkrila, kakšen vzdevek je imela v srednji šoli in zakaj so jo tako klicali

Voditeljica s POP TV-ja razkrila, kakšen vzdevek je imela v srednji šoli in zakaj so jo tako klicali (foto: Katja Žagar) Katja Žagar
9. 4. 2021

Taro Zupančič krasijo lepi, dolgi rjavi lasje, ki so ji resnično lahko v ponos.

Postavna voditeljica je od nekdaj imela goste lase, a včasih očitno niso bili tako oblikovani, kot so danes, kar je na družbenem omrežju razkrila kar sama.

"V gimnaziji so me klicali Šmovje. Poleg Šare in Šeme je to še en luštn “nadimek”, ki sem ga dobila zato, ker se nisem hotla česat. Lahko si kar predstavljate to prekrasno neurejenost, zavito v naravno zblaznjene kodre s kančkom natupiranega uporništva. No, zdaj sem sicer odrasla, se počešem vsak dan, ampak “šmovje” na glavi pa še vedno rada nosim," je zapisala Tara ob seriji lepih fotografij, ki jih je objavila.

Vsaka dolgolaska dobro ve, da je za lep in bleščeč naglavni okras treba pravilno skrbeti. Tari to očitno zelo dobro uspeva, saj so njeni lasje videti sijajni in gladki, verjetno pravo nasprotje pričeske, ki jo je nosila včasih in po kateri je dobila vzdevek. Sicer pa ima vsako starostno obdobje svoja pravila - in prav je, da v srednješolskih letih izrazimo malce uporništva, tudi s pričesko in načinom oblačenja.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tara Zupančič (@varishana)