Voditeljica Sanja Modrić je razkrila, kako razkošno potovanje je imela družina v mislih, a jim je koronavirus prekrižal načrte

Voditeljica Sanja Modrić je razkrila, kako razkošno potovanje je imela družina v mislih, a jim je koronavirus prekrižal načrte (foto: Pop TV) Pop TV
18. 5. 2020

Voditeljica športa na POP TV Sanja Modrić je razkrila, da je imela z družino za to pomlad precej smele potovalne načrte.

"Prav zdaj bi morali biti na letalu za ZDA. Na poti proti (nepozabnemu) potovanju, ki smo se ga dolgo veselili, ga dolgo načrtovali in še bolj dolgo šparali za njega. Pa je pandemija rekla stop. Ampak ta koronavirus ne ve, da sem jaz še bolj trmasta od njega. Mogoče ne letos, mogoče tudi ne naslednje leto. Ampak prej ali slej bom na cilju. To so samo male ovire na poti," je na svojem Instagram profilu zapisala voditeljica Sanja Modrić, ki verjame, da bodo že prav kmalu lahko odšli nekam na lepše.

Obenem pa je priznala, da ji je koronavirus prinesel tudi velik val hvaležnosti, saj se zdaj vseh stvari še veliko bolj zaveda. "Da ne govorim, koliko bolj zdaj vsi cenimo majhne stvari, recimo da se lahko prosto sprehajamo po naši deželici," je še dodala.

Verjetno jih ni malo, ki se tega še kako zavedajo in zdaj še toliko bolj cenijo spontani izlet na Obalo ali pa obisk blejskega bisera, ki kar nekaj časa ni bil mogoč.

Priporočamo