Voditeljici POP TV pobegnila bradavička, oglasil se je tudi Gregor Kirsch

4. 2. 2021
Deli
Voditeljici POP TV pobegnila bradavička, oglasil se je tudi Gregor Kirsch (foto: arhiv pop tv)
arhiv pop tv

Voditeljica Tara Zupančič je nedavno na svojem Instagram profilu dvignila veliko prahu.

Voditeljica Tara Zupančič je že nekaj časa zagrizena motoristka, ki letos že komaj čaka, da se bo začela sezona. Celo tako zelo, da je že poskrbela za nekaj dodatkov, ki bodo njenega jeklenega konjička še polepšali.

"Nanjo sem “navesila” sissy bar in zadnji prtljažnik. Za kufer, normalno. Saj je že februar, počasi se lahko začnem pripravljat, ane. No in čeprav me motorizem uči minimalizma, sem še vedno samo dekle, ki rabi kako šaro več na poti, zato je letošnja investicija romala v kuferovje in vse ostale kovaške pritrjevalne dodatke," je zapisala na svojem Instagram profilu.

V komentarjih se je oglasil tudi nekdanji fant Špele Grošelj, Gregor Kirsch, ki je dejal, da ima sam še veliko več šare in da morata to ob priliki vsekakor preveriti.

A številni njenih novih kuferčkov sploh niso opazili, saj je njihovo pozornost bolj pritegnila pobegla bradavička, ki je sramežljivo kukala izpod majice lepe voditeljice. Verjetno jih ni bilo malo, ki so si fotografijo prišli večkrat ogledati, Tara pa seveda nima česa skrivati, saj je prava lepotica, ki osuplja s svojimi oblinami.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tara Zupančič (@varishana)

Novo na Metroplay: David Amaro o spreminjanju skozi leta in trenutkih, ki mu pomenijo največ | Ob skodelici kave