Voditeljico bolelo, ko je odšla s POP TV, zdaj želi nazaj na televizijo

Voditeljico bolelo, ko je odšla s POP TV, zdaj želi nazaj na televizijo (foto: Helena Kermelj) Helena Kermelj
13. 1. 2021

Alenko Kesar so gledalci leta spremljali v rubriki Vizita na POP TV. Nikoli ni skrivala, da je bila ločitev od POP TV še kako boleča in da je potrebovala kar nekaj časa, da jo je prebolela. A zdi se, da je zdaj bolj kot kdajkoli prej pripravljena na novo poglavje v svojem življenju in da v nizkem startu čaka svojo novo priložnost.

"Potrebovala sem nekaj časa, da prediham svojo televizijsko pot. Takoj, ko sem se poslovila od Vizite, sem dobila dve ponudbi, čez nekaj mesecev še eno. Dvakrat je šlo za ustvarjanje podobne rubrike kot je Vizita, enkrat za vodenje pogovorne oddaje v živo.Takrat enostavno nisem bila pripravljena začeti "znova". Zdaj vem, da sem morala Vizito in Pop tv preboleti. Iti čez, po domače.

Šele zdaj čutim, da bi znova lahko sedla pred kamere. A v tej smeri nisem še nič naredila. Menim pa, da sem zdaj ravno prav stara, ravno prav izkušena in da imam ravno prav povedati gledalcem. (smeh)

Zdaj se vse večkrat zalotim, da razmišljam o televiziji, predvsem o vodenju pogovornih oddaj, jutranjega programa ali celo kakšnega resničnostnega šova. Skratka: pripravljena sem!"

Vir: Žurnal24