Vrača se Big Brother z novo voditeljico in z novostjo Big Brother Klub

3. 2. 2016

Na Kanal A spomladi prihaja nova sezona resničnostnega šova Big Brother, ki ga bo vodila Manja Plešnar. Poleg resničnostnega šova pa bo gledalce zabavala oddaja Big Borther Klub, v kateri bo Manja Plešnar gostila komentatorje, ki bodo brez dlake na jeziku opravljali dogajanje v hiši Big Brother.

Manja Plešnar je v medijskem prostoru že 14 let. Svojo kariero je začela v jutranjem programu nacionalne televizije, nadaljevala kot novinarka v uspešni razvedrilni oddaji in se nato bolj profesionalno posvetila modnemu novinarstvu. Že vrsto let na hudomušen način ocenjuje oblačila estradnikov, intervjuvala pa je mnoge znane slovenske in tuje zvezdnike. Zdaj je pred Manjo nova stopnička, saj se bo preizkusila v vlogi voditeljice resničnostnega šova Big Brother, hkrati pa bo tudi voditeljica dnevne pogovorne oddaje Big Brother Klub, v kateri bodo komentirali vse, kar se bo dogajalo v šovu.

»Nova vloga je pomembna stopnička v moji karieri in vodenja se neizmerno veselim. S produkcijsko ekipo se že pospešeno pripravljamo na snemanje, v teh dneh imam veliko vaj in ostalih snemalnih aktivnostih. Adrenalin je že na višku,« je z nasmehom na obrazu povedala Manja.

Resničnostni šov Big Brother in pogovorna oddaja Big Brother Klub na zaslone prihajata spomladi. Dogajanje v hiši pa bo od vselitve možno spremljati 24ur na dan v živo na VOYO.