Vrhunski akrobat Filip Kržišnik za okraševanje nima potrpljenja

Vrhunski akrobat Filip Kržišnik za okraševanje nima potrpljenja (foto: Promo foto) Promo foto
11. 12. 2019

Filip Kržišnik, ki skupaj z Blažem Slaničem poskrbi za vrhunske in dih jemajoče akrobacije, komaj čaka prvi sneg, saj mu je v veselje, sploh ker s snegom ponujajo različne dogodivščine.

"Prvi sneg mi je vedno veliko veselje, pa naj bo za offroad vožnjo ali pa za smuko oziroma še bolje, kar za oboje skupaj. Par let zapored v snegu naredimo skakalnice, privežemo vrv z ročaji na moj poltovornjak in vlečemo adrenalinske odvisneže po snegu. Super izkušnje, seveda vse v varnem in mehkem okolju," v uvodu pove Filip, ki ga med drugim tudi vprašamo kako blizu pa so mu decembrska okraševanja in dobri možji. "Miklavža nikoli nismo kaj prav na veliko praznovali, sem morda prejel šop sladkarij in kup mandarin, kaj več pa ni bilo od praznika. Spomnim se, da sem vedno varoval sestro pred parkeljni, češ stopil pred njo in maskoto ... Saj veste, je treba varovat mlajšo sestro," je odgovoril v smehu.

Kaj pa okraševanje? "Uh, okraševanje mi nikoli ni šlo od rok. Z veseljem sem zrisal kak kos pohištva, nabavil les, razžagal in zvrtal vse potrebno in sestavil vse. Za okraševanje pa nisem imel potrpljenja," nam je še zaupal Filip Kržišnik.

Priporočamo