Vrhunsko! Klemen Slakonja kot prva dama Melania Trump predstavlja našo lepo deželo: This is paradajz

Klemen Slakonja kot Melania Trump (foto: Facebook profil Klemen Slakonja) Facebook profil Klemen Slakonja
13. 1. 2020

"Po moji zaslugi ima Sevnica zdaj tri turistične znamenitosti: Moj hišo, torto Melania in jabolčno pito Melania, za katero moj mož pravi, da je odlična!" S temi besedami se v 'Sjeunci', ki je rodno mesto prve dame ZDA Melanie Trump, začne nova imitacije Klemna Slakonje.

Zgodba z Melanii Trump je v hipu osvojila Slovence, saj ima video "Klemen Slakonja as First Lady Melania Trump - sLOVEnia speech" po enem dnevu že skoraj 200.000 ogledov. Slakonjeva unikatna Melania se začne s predstavitvijo rodne Sevnice, ki jo izgovori kar kot 'Sjeunca'. Nato se Trumpova odpravi še na Bled, pa v Postojnsko jamo, vmes pa kakopak ne pozabi na še eno znamenitost - slovensko potico ...

Številne videoparodije Klemna Slakonja so izjemno priljubljene, najbolj odmevna pa je tista, ki se je zgodila na Emi 2016. Takrat je mojster preobrazbe predstavil ruskega predsednika Vladimirja Putina (Putin, Putout), ki je v hipu zaokrožil po svetu, saj ima video na YouTube danes že preko 28 milijonov ogledov. Nato se je lotil še Donalda Trumpa, Angele Merkel, na koncu pa je predstavil še Luko Dončića. Seveda ne moremo mimo Slakonjevega papeža Frančiška, Gorana Dragića, Slavoja Žižka, Franca Rodeta in mnoge druge, ki prav tako žanjejo izjemne simpatije na spletu. Kako daleč bo zaokrožila Melania bomo še videli, vsekakor pa je to ena izmed boljših imitacij!

Priporočamo