Sandra Auer: Izkoristila bo sostanovalce v Big Brotherju

Vir: Nova
8. 11. 2010

Mariborčanka Sandra Auer se je v resničnostnem šovu Big Brother odlično znašla. Gledalci so jo dobro sprejeli in za nagrado je lahko odšla celo na Finsko. Mi smo pa smo izvedeli, da ima Sandra še eno skrito poslanstvo, o katerem ne ve niti sam Big Brother. »Zadala si ga je sama, že ko so jo v Big Brother povabili,« nam je med drugim zaupala njena ljubeča mama.

Sandra življenja nikoli ni jemala na lahko. Vedno se je čutila dolžno, da pridno in redno opravlja svoje obveznosti, med katerimi je bila vedno med prvimi šola. Trenutno je tik pred zaključkom študija, a ga še vedno jemlje zelo resno. In verjeli ali ne, tudi zaradi šole se je Sandra odločila za vstop v hišo slavnih. Očetu Stojanu in mami Karmen je zaupala, da bo doživetja v oddaji izkoristila do konca in iz celotnega dogajanja in spoznanja v Big Brotherju napisala diplomsko nalogo.

»Opazovala bo profile, spoznanja, čustva in medijske odzive sostanovalcev, ki jih bo po vrnitvi iz hiše strnila v diplomski nalogi,« nam za konec še zaupa mama Karmen.

Priporočamo