Zlatko Dedič: Dobiva zlate ponudbe

Vir: Nova
17. 8. 2010

Zlatko, ki je s sanjskim golom popeljal Slovenijo na SP v nogometu v JAR, je svoj zlati nogometni pečat pustil tudi na odprtju stadiona v Stožicah.

Izvedeli smo, da so naši zlati nogometni fantje odmevno zmago proslavili na bolj umirjen način, saj je že večina od njih zjutraj morala na treninge na različne konce. Med slednjimi je bil tudi naš Zlatko, ki je že v četrtek odletel iz Trsta v nemški Bochum.

»Vesel sem, da sem pokazal dobro igro in dosegel zadetek, in to prvi na novem prelepem stadionu v Ljubljani. Zmago sem s fanti proslavil na povsem običajen način, res umirjeno, saj sem po tekmi odšel v Koper do moje Melise, Sare in družine. Nogometnih obveznosti je v tem času res veliko, tako da moram takoj nazaj v Bochum, Melisa in Sara pa prideta za mano v ponedeljek, na dan izida Nove,« je povedal Zlatko, čigar ime kroži tudi med nogometnimi agenti med številnimi znamenitimi klubi.

Mar to pomeni, da bo konec avgusta, ko se izteče rok za prestope, Zlatko s kakšnim novim nogometnim klubom podpisal ekskluzivno pogodbo? Pustimo se presenetiti.

Priporočamo