Katarina Čas: “Z Ladom ne načrtujeva poroke”

Vir: Story
17. 9. 2010

Ljubka voditeljica Katarina Čas v zadnjem času kar cveti, saj ima kar nekaj razlogov za veselje. Ne samo da sta z Ladom Bizovičarjem po krajšem premoru spet srečno zaljubljena, ampak je tudi vse bolj iskana kot igralka.

Katarino smo ujeli na premieri spletne serije Prepisani, v kateri igra zanimivo vlogo tajkunove žene. Njeno nadarjenost pa so opazili tudi v tujini, saj je na avdiciji dobila vlogo v angleškem filmu, v katerem igrata tudi oskarjevski nominiranec Don Cheadle (Iron man 2, Hotel Ruanda) in priznani irski igralec Brendan Gleeson (Harry Potter, Pogumno srce).

V zadnjem času se je v medijih ugibalo tudi o tem, ali se bosta Lado Bizovičar in Katarina v kratkem poročila. Katarino smo zato vprašali, ali je že dobila zaročni prstan.

“Ne, za zdaj so samo mediji tisti, ki omenjajo poroko. Sama nisem posebno navdušena nad porokami in že kot otrok sem govorila, da se ne bom nikoli poročila. Mislim, da poroka ni tako pomembna kot to, kako se partnerja razumeta. Trenutno raje razmišljam o organizaciji še kakšnega potovanja ali obiska koncertov v tujini kot pa o organizaciji poroke. Še za rojstni dan se mi ne da organizirati žurke,” (smeh) pravi Katarina, ki je z Ladom tudi to poletje raziskovala oddaljene kraje.

Nova Story že v prodaji

Story