Angelca Likovič in Marjanca Scheicher: Sorodnici sta!

Vir: Lea
3. 11. 2010

Ko so Angelco pred tedni povabili k sodelovanju na Pop TV, da bi bila, ker se je odlično izkazala kot komentatorka v Kmetiji slavnih, še komentatorka Big Brotherja slavnih, je za mnenje vprašala kar Marjanco.

“Seveda sem jo vprašala za nasvet, ker jo zelo cenim, je mlada in zelo izobražena, komunikativna, in ker je med študijem trdo delala in si služila svoj kruh na Zelenem valu. Kot študentka ni bremenila svojih staršev, ampak je trdo delala, pa tudi starši so ji vcepili občečloveške vrednote, kot so spoštovanje, delavnost in poštenost. Zaveda se, da je družina ena izmed najbolj pomembnih vrednot, in vedno poudari, da ima moža in otročka. Ni čakala do 30., 35. leta ... Za nasvet sem jo vprašala tudi, ker je zelo razgledana,” se je razgovorila Angelca o mladi pisateljici, ki pa s ponosom pove, da je Angelca njena teta.

No, če smo natančnejši: “Že 43 let je poročena z očijevim bratrancem Andrejem, in ker mi je on kot stric, je Angelca posledično teta,” pravi Marjanca, Angelca pa se izkaže kot dobra poznavalka zgodovine družine Likovič. To je namreč tudi Marjančin dekliški priimek.