Lorella Flego: Popolna po porodu

Vir: Story
31. 12. 2010

Televizijska voditeljica Lorella Flego je ob prvem pogledu na hčerko Sofio razmišljala samo o tem, kako popolna je. Prvi dnevi z dojenčico so bili naporni, a sta že ujeli ritem. Tri mesece po rojstvu hčerke je njeno telo tako, kot da ne bi rodila. Zanimalo nas je, v čem je njena skrivnost.

»Najbrž imam veliko sreče, saj po porodu nisem počela nič posebnega, še telovadila nisem, saj je bilo težko najti pol ure, ne da bi me Sofia potrebovala. Je pa res, da sem med nosečnostjo pridno telovadila, vaje so bile seveda prilagojene trebuščku, a se nisem zanemarila. Tudi takrat, ko sem bila najbolj utrujena, sem našla čas za vadbo,« nam je zaupala Lorella in priznala, da so bili sicer prvi dnevi s Sofio predvsem naporni.

»Neprespane noči, krči, jok, predvsem pa skrbi. Nisem vedela, kako bi ji pomagala, bila sem prestrašena, saj sem se prvič v življenju soočala z osebo, ki mi je popolnoma ukazovala in diktirala tempo življenja. Po prvih tednih pa se je vse spremenilo, kar čez noč. Sofia je začela spati, krči so izginili, bila je bolj mirna in zadovoljna, jaz pa sem začela razumeti njen jok. Zdaj vem, kdaj je zaspana, kdaj je lačna, kdaj ima mokro plenico. To je res čudež, ki se zgodi med mamo in otrokom. Kar naenkrat govoriš in razumeš njegov jezik.«

Nova Story že v prodaji

Story