Vroča Alina Košir: To pa so prizori, ki se vam bodo vtisnili v spomin, mama Alenka je zagotovo ponosna!

Vroča Alina Košir: To pa so prizori, ki se vam bodo vtisnili v spomin, mama Alenka je zagotovo ponosna! (foto: Instagram Alenke Košir) Instagram Alenke Košir
18. 5. 2021

Hčerka nekdanje manekenke in smučarskega asa, Alenke in Jureta Koširja, je resnično pravi magnet za fotografske objektive.

Ko se Alina Košir postavi pred fotoaparat, vedno nastane čista magija. Mladenka je izjemno fotogenična in na moč podobna svoji lepi mami ter še kako potrjuje rek, da jabolko ne pade daleč stran od drevesa. Mlada dama je zdaj postavna 18-letnica in pred jo je še celo življenje. Preizkusila se je že kot model in očitno še eksperimentira v tej smeri.

Jure in Alenka, sicer nekdaja zakonca, sta že večkrat pokazala, kako ponosna sta na svoje otroke, poleg Aline imata še sina Jalna in hčerko Aniko, ki pa se v javnosti ne pojavljata prav pogosto. Vedno jim stojita ob strani in jima nudita vso starševsko podporo pri njihovih življenjskih izbirah.

"Vse želim vzgojiti v dobre ljudi. Da bodo srečni in empatični. Želim jih pripraviti na življenje, kolikor se da, večino bodo pa tako ali tako spoznali sami," je že pred časom dejala Alenka v intervjuju za Onoplus in pokazala, kako skrbna mamica je. Jasno je, da tudi Alini pomaga s svojimi nasveti, saj je sama bila uspešna manekenka in model, ki dobro ve, kakšen je modni svet.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alina Kosir (@alinakosir)