Vroča Jennifer Lopez pokazala, kako ponosna je na svojo hčerko, ki je izjemno podobna svoji mamici, samo poglejte ju

Vroča Jennifer Lopez pokazala, kako ponosna je na svojo hčerko, ki je izjemno podobna svoji mamici, samo poglejte ju (foto: Profimedia) Profimedia
20. 7. 2021

Slavna pevka in igralka je po razhodu z zaročencem Alexom Rodriguezom uteho našla pri svoji družini in v objemu svojega bivšega fanta, igralca Bena Afflecka.

Jennifer Lopez je vedno poudarjala, da ji največjo oporo daje prav njena družina - sin Max in hčerka Emma, ki sta dvojčka. Dobila ju je v zvezi z Marcom Anthonyjem. Na svoja otroka je izjemno ponosna. V preteklosti ju ni pretirano izpostavljala javnosti, a v zadnjem času je na družbenem omrežju objavila nekaj prizorov, na katerih je v družbi otrok.

Hčerka Emma je zdaj najstnica in vsako leto postaja lepša. Jasno je, da je po mami podedovala lepe obrazne poteze. Emma je sicer temnolasa, njeni lasje so gosti in skodrani, a kljub temu je družinska podobnost nesporna. Dekle je nadarjeno za ples in petje, a sama se bo odločila, kam jo bo vodila življenjska pot.

Trenutno paparaci na veliko ugibajo, kaj se dogaja v življenju latino dive. Sama je precej skrivnostna, ko gre za odnos z Benom Affleckom, ki je pred leti prekinil zvezo z njo, čeprav sta že napovedala poroko. Očitno mu je dala drugo priložnost, saj so ju že večkrat zalotili, kako se strastno poljubljata. Pri vsem skupaj pa je jasno to, da Jennifer ni prav dolgo objokovala prekinitve z Alexom, temveč je vzela vajeti v svoje roke in nadaljuje s svojim življenjem - tako, kot si ga oblikuje sama.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)