Vroča pevka Kristie Cle se je dolga leta hladila z ledenim tušem

Vroča pevka Kristie Cle se je dolga leta hladila z ledenim tušem (foto: Osebni album) Osebni album
25. 7. 2019

Kristie Cle se v teh vročih dneh spominja, da je bila na pravem dopustu, ki je trajal več kot štiri dni, s starši, ko je še hodila v srednjo šolo. Danes je vse skupaj, kot pravi prikupna pevka, precej drugače, saj namesto dolgih dopustov raje izkoristi 'podaljšan vikend', ki ga združi s svojimi nastopi in tako so kraji vedno različni.

"Tri leta zapovrstjo sem bila rezident pevka v italijanskem šovu v klubu, ki je na Top DJ mag klubih visoko na svetovni lestvici v Dubrovniku, Cluture club Revelin. Letos pa bom v različnih krajih in klubih po Italiji promovirala mojo novo pesem Dust, tam pa bom prav tako, če mi bo čas dopuščal, izkoristila prijetno s koristnim in se za kak dan prepustila uživanju na plaži," nam je zaupala prikupna glasbenica, ki je pripomnila, kaj vse ne sme manjkati v njeni poletni torbici: "Obvezna oprema v moji torbici so: mineralna sončna krema z zaščitnim faktorjem, voda, sončna očala, vazelin in naravna rožna voda za hidratacijo kože, da si jo vsake toliko navlažim."

Sicer pa Kristie Cle zaradi dela v studiu in nočnega življenja ter nastopanja (slika zgoraj) najraje čas preživi v naravi. "Ravno zaradi tega si vsakodnevno nabiram energijo z dolgim sprehodom v naravo z mojimi psi in se za kratek čas umaknem v svoj zen, kjer ni gužve. Čedalje bolj pa mi odgovarja svež gorski zrak. Nisem si mislila, da bom to kdaj doživela a pred leti sem zaljubila v lepote naše Slovenije. Vsako leto si s prijatelji določimo kak izziv, vrh gore, ki ga moramo osvojiti. Lansko leto smo osvojili Mangart, letos smo imeli v planu Triglav, saj imam neizmerno željo po osvojitvi naše najvišje gore, a kot kaže bo to počakalo za naslednje leto," je vse skupaj pokomentirala glasbenica.

Za konec smo Kristie Cle še vprašali, glede na to, da nas je znova zajel vročinski val, če ima kakšen zanimiv recept za osvežitev. "Dolga leta sem se hladila z ledenim tušem, a ko stopim ven me je vročinski val še bolj šokiral in vse je bilo zaman. Pred leti sem prebrala, da je bolje, da se tuširamo s toplejšo vodo, kot je okolje in res deluje, vsaj pri meni. In pa nepogrešljiv sladoled, ki je v poletnih dneh dnevno na meniju. Kot pravijo, kaj si naredila pred poletjem si naredila," je odgovorila v smehu.

Priporočamo