Vročeeee, Ana Klašnja sredi zime skočila v kopalke in pokazala, kaj pomeni popolnost!

1. 2. 2023
Deli
Vročeeee, Ana Klašnja sredi zime skočila v kopalke in pokazala, kaj pomeni popolnost! (foto: mediaspeed.net)
mediaspeed.net

Sredi zime je naša balerina presenetila s "pobegom" v tople kraje in ni skrivala dejstva, da zelo uživa.

Ana Klašnja tudi takrat, ko je na več kot zasluženem oddihu, ne pozabi na svoje oboževalce. Rada jim pokaže kakšen lep prizor, ki popestri dan - in to je naredila tudi tokrat.

Preberite še: V času razhodov na slovenski sceni: Marjetka Vovk iskreno o tem, kako njej in njenemu Raayju uspeva ohranjati njun zakon

S posnetkom, na katerem je v kopalkah na peščeni plaži, je sredi zime številnim ogrela srce. "Zbudila sem se v poletje," je Ana zapisala ob posnetku, na katerem je v lepih, dvodelnih bikinkah, glavo pa je pred žgočim soncem zaščitila s senčnikom. Seveda so se njeni sledilci takoj začeli spraševati, kje se mudi, in to je razkrila kar sama - dodala je ključnik, v katerem je zapisala, da je prizor nastal v Dubaju.

Sicer je Ana navdušena popotnica, ki rada odkriva tuje kraje, tamkajšnjo kulturo in druge znamenitosti. Brez dvoma bo to počela tudi v Dubaju, in seveda ni izpustila priložnosti, da se okopa v morju.

Morda vas zanima: Vaaau, tega od svetlolase voditeljice ne bi pričakovali, ob TEM so številni ostali odprtih ust (ja, krepko jih je presenetila)

Njeni sledilci so v komentarjih izražali navdušenje, marsikdo si je želel, da bi bil ob njej, hkrati pa so ji iz vsega srca privoščili malce oddiha. Anin tempo je naporen, tako da je včasih prosti čas zanjo pravo razkošje. Počitnice pa potrebujemo vsi - tudi Ana - da si napolnimo baterije, saj je tako lažje opravljati vsakdanje obveznosti.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A n a K l a š n j a (@anaklasnja)

Novo na Metroplay: Jure Godler iskreno o delu sebe, ki je javnosti skrit | Po mojem okusu