Vročeeeee! Gaja Prestor odvrgla krpice in s tem požela veliko odobravanja (seveda, saj je hudooo seksi!)

12. 6. 2023
Deli
Vročeeeee! Gaja Prestor odvrgla krpice in s tem požela veliko odobravanja (seveda, saj je hudooo seksi!) (foto: Alesh Maatko)
Alesh Maatko

Poletje naravnost obožuje in očitno ji je visoka temperatura pisana na kožo. No, to dviguje tudi sama ...

Gaja Prestor, ena od znanih slovenskih vplivnic, je postavna dama, ki nima nobenih težav, ko nastopi poletna sezona - njena omara je polna raznih modelov kopalk, ki jih je letos nosila tudi pozimi. Privoščila si je namreč zimski "pobeg" na toplo, saj je kar lep čas preživela na Tajskem.

Preberite še: Tina Gaber končno pokazala nekaj, na kar je marsikdo čakal (in tukaj so fotke)

Od tam se je oboževalcem oglašala prek družbenih omrežij in dvigovala temperaturo z lepimi kopalkami, ki so le malo tega prepuščali domišljiji. No, na pomlad se je vrnila v Slovenijo, in zdaj se ukvarja s svojimi projekti - medtem pa tudi uživa, koliko je le mogoče. Na svojem Instagram profilu pa le pokaže, kako je sedaj videti njena postava v kopalkah.

Pred kratkim je tako razveselila z mini bikinkami, ki so na njeni vitki figuri resnično videti kot ulite! So svetlo modre barve, ki je temnolaskam, kakršna je sama, pisana na kožo, še posebej, ko polt malce potemni. Spodnji del tvorijo hlačke z visoko izrezanim robom, modrček pa je malce drugače oblikovan, a zelo efektiven. Če se v taki opravi pojavi na kakšni plaži, bodo v njo zagotovo uprte številne oči, saj jo je res težko spregledati.

Preberite še: Darja Zgonc ga redko pokaže, to je njen lepi srčni izbranec, s katerim se rada sprehajata na Obali!

Sicer pa marsikdo radovedno čaka, kam se bo podala na poletne počitnice. Jasno je, da temnolasa lepotica obožuje morje in sonce, zase pa zna izbrati zelo lepe destinacije. Njeni sledilci to dobro vedo, tako da zagotovo pri njej poiščejo kakšen namig, ko izbirajo svojo počitniško destinacijo, saj vedo, da jih zagotovo ne bo razočarala.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gaja (@gajaprestor)

Poglejte si še: Katarina Benček in Marko Pavlović sta eden izmed najbolj priljubljenih parov na očeh javnosti. Danes imata skupno že več kot 75 tisoč sledilcev, ki spremljajo njuno življenje. Preživljata se z ustvarjanjem vsebine za različna podjetja, najraje v potovalnem smislu - v tujini in doma. Pred kratkim smo ju spremljali v šovu Super par, kjer sta se Sloveniji pokazala v popolnoma drugačni luči. Več o Katarini in Marku, njunem odnosu, reševanju konfliktu, snemanju resničnostnega šova, delu potovalnega vplivneža in nekaj sočnih zanimivosti, izveste v novi epizodi podkasta Ob skodelici kave.

Novo na Metroplay: Jure Godler iskreno o delu sebe, ki je javnosti skrit | Po mojem okusu