Vroči komentarji včerajšnjih talentov

Vroči komentarji včerajšnjih talentov (foto: POP TV) POP TV
19. 12. 2016

Včeraj se je z velikim finalom zaključila 6. sezona oddaje Slovenija ima talent, v kateri sta slavila 14 - letna glasbenika, ki ustvarjata pod imenom WildArt. Na uredništvu smo poleg oddaje spremljali tudi družabne medije in iz njih izluščili nekaj najbolj 'vročih' izjav.

Če gre verjeti družabnim omrežjem, so s svojimi nastopi kritike iz domačih naslonjačev najbolj prepričali LED MOTION, Eva Gorenc, WildArt in Issac Palma, medtem ko je bilo kar nekaj takšnih, ki niso mogli skrivati razočaranja nad nastopi svojih favoritov. Tako, so jih na spletu pospremili s komentarji ... 

Matic (Twitter)

tip iz argentine bols poje v slovenscini kot pa pol mojga bloka govori #slotalent

Matej Arh (Twitter)

Vsi vemo, da sta letošnja prava zmagovalca #SLOtalent voditelja. Njun talent je masakriranje slovenskega jezika.

Valentina (Twitter)

Trenutno sem vesela, da nimam psicke poleg sebe...ker to bi bilo zdaj tuljenje

Blaž (Twitter)

Zaradi suma ugrabitve je policija preiskala Wildartovca.V njunem žepu so našli denarnico,ključe od stanovanja in duo 2cellos. #slotalent :)

Janja (Twitter)

Prepričali so sladoLEDarji MOTION. #slotalent

Tomaž (Twitter) 

In jutri bodo vsi pozabljeni, kot lanski sneg #slotalent

Boštjan (Twitter)

Če bom med vsakimi oglasi skočil na čik..bom ob škatlo.. #slotalent

Sicer pa je na družabnih omrežjih s številom 'všečkov' nesporni zmagovalec Issac, ki je s svojo skladbo Aleluja na Facebooku prepričal največ ljudi. 

Z zmagovalcema smo po oddaji utegnili govoriti tudi mi, povedala pa sta nam, da si zmage nista predstavljala niti v njunih najlepših sanjah. "Vsa družina je zelo ponosna na naju. Nisva pa prišla sem zato. Midva sva prišla uživati," sta nam povedala in dodala, da sta na Facebooku že dobila veliko število prošenj in sporočil, vendar da se s tem ne obremenjujeta, niti temu ne posvečata preveliko pozornosti. 

Sicer pa si več o finalistih in našem doživetju oddaje lahko preberete v novih številkah naših revij.