Vroči poljubi Denise Dame in Pie Filipčič!

Vroči poljubi Denise Dame in Pie Filipčič! (foto: N.  Divja) N. Divja
Vir: Nova
5. 3. 2018

Slovenska youtuberka Denise Dame je pred kratkim presenetila z drzno potezo in se postavila pred objektiv fotografa Aleša Bravničarja, s katerim sta ustvarila odmevno naslovnico še vedno aktualne številke slovenskega Playboya. Dober teden dni po objavi v najbolj brani moški reviji pa smo prejeli fotografije Denise v objemu neke ženske.

Pia Filipčič se je sicer že sredi decembra podala na kirurško mizo. Po operaciji nosu si je nazadnje povečala rit v stilu sester Kardashian. A tudi na tokratnih fotografijah se zaradi krznenega plaščka njena nova postava ne vidi. Premierno riti sicer še ni pokazala, to pa lahko pričakujemo na kakšnem odmevnejšem dogodku.

Denise Dame je glede zasebnosti še vedno zelo skrivnostna. Vse, kar njeni oboževalci vedo o njej, jim razkriva po koščkih prek svojega kanala na YouTubu. Velika ljubiteljica modnih znamk prav tako še ni razkrila, ali je oddana ali samska.

Vroči poljubi!

Zato so fotografije, ki nam jih je poslal bralec na naš naslov nova@adriamedia.si, tudi pri nas spodbudile pozornost. Denise je na njih ujeta med strastnim objemanjem in poljubljanjem z žensko! V avli ljubljanskega hotela naš bralec še zdaleč ni pričakoval takšnega prizora: "To je verjetno prizor, ki si ga želi videti skorajda vsak moški! Lubčkali sta se kar precej zavzeto, kot da nič okoli njiju ne obstaja, samo onidve. Zato sem lahko izkoristil priložnost in naredil nekaj posnetkov."

Vroči poljubi!

Njegovo pozornost pa je pritegnila tudi druga ženska, ki se mu je prav tako zdela znana. In res, prepričali smo se, da je bil na drugi strani še en dobro znan obraz, in sicer nihče drug kot zmagovalka šova Big Brother 2015 Pia Filipčič, ki pravzaprav še vedno ni popolna ženska, saj kljub osvojeni nagradi in napovedi operacije spola kot njeni največji življenjski želji tega še ni storila in o tem koraku ne želi več govoriti.

Kakorkoli, njuni poljubi so bili pristni, in kot se vidi na fotografijah, sta bili zelo zavzeti. Le kako se je končala njuna noč ... Morda pa kaj več pove Denise v katerem od svojih vlogov, ki jih tako zavzeto snema.  

Foto: N. Divja

Priporočamo