Vse kar je leto dni nazaj oblekel Žiga Lakner, mu je danes preveliko

Vse kar je leto dni nazaj oblekel Žiga Lakner, mu je danes preveliko (foto: Osebni album) Osebni album
7. 1. 2020

"To so hlače, ki sem jih kupil dva meseca pred mojo odločitvijo o hujšanju (september 2017). No, nekaj razlike pa je," je ob fotografiji zapisal Žiga Lakner, ki nas je lansko leto še kako presenetil s svojo preobrazbo.

Za talentiranega glasbenika Žigo Laknerja je bilo lansko leto polno izzivov. Če se dotaknemo le dveh, ki nekako izstopata iz vsega, potem ne moremo mimo tega, da je septembra pokazal rezultat po dveh letih trdega dela. Seveda govorimo o njegovem novem načinu življenja, ki ga je olajšal za dobrih 37 kilogramov. Drugi pomemben življenjski rezultat pa je bil nastop na avdiciji za britanske talente, kjer je za avdicijo pripravil eno izmed najlepših opernih ariji, Nessun dorma. Čeprav mu ni uspel preboj v nadaljevanje šova, je dejal, da ga vsaka postaja naredi močnejšega in da je potrebno iz vsakega projekta potegniti le dobro, slabo pa pustiti za seboj.

In kakšni so plani za letošnje leto? "Jaz prve januarske dni preživim ponavadi doma, če nimam kakšnih obveznosti. Drugače pa ne hodim nikamor. Rajši si napišem novoletne zaobljube, kaj si želim v tem letu storiti več in kakšne cilje imam," nam je zaupal Žiga, ki si bo malce kasneje privoščil tudi oddih na smučiščih, seveda, če bo dovolj snega.