Vselila se je še druga sedmerica tekmovalcev letošnjega resničnostnega šova Bar

Vselila se je še druga sedmerica tekmovalcev letošnjega resničnostnega šova Bar (foto: Planet Tv) Planet Tv
6. 9. 2018

Po vselitvi prvih sedmih tekmovalcev Bara, se jim je sedaj pridružila še preostala sedmerica. Druščina je kar pisana in čas je, da vsi skupaj poprimejo za delo ter se izkažejo in pokažejo širni Sloveniji v najboljši možni luči. Mar se bodo res!?

Preostala sedmerica tekmovalcev pa je ...

Gregor Juntez je-32 letnik, ki prihaja iz Boštanja. Pred leti je treniral ameriški nogomet, ki je predstavljal nekakšen ventil, skozi katerega je lahko sprostil vso nakopičeno energijo, ki se je nabrala v njem. Sedaj se je umiril, a se še vedno rad zabava in zabavi ne zna reči ne. Sodelovanje v šovu Bar mu predstavlja predvsem izziv in morda mu bodo izkušnje, ki si jih je nabral kot kuhar, koristile tudi v Baru.

Lara Novak je mlada 21 letnica iz Ljubljane, ki se je preselila v Piran. Je velika ljubiteljica športa, ljubi dogajanje in je le s težavo pri miru. Po naravi je ustvarjalna in predana delu, ki se ga loti. Pravi, da je po naravi tudi zelo odkrita. Ali ji bo njena odkritost in neposrednost v Baru koristila ali škodila, pa bo kaj kmalu spoznala tudi sama.

Kristjan Bamburač je 22 letni Ljubljančan. Pred leti je zelo rad igral nogomet, ki pa ga je moral zaradi poškodbe opustiti. Vendar je bila ravno ta poškodba »kriva«, da je kasneje našel svojo pot v gostinskih vodah. Njegova velika želja je, da bi mu uspelo spremeniti nivo gostinstva v Sloveniji. Čeprav sam najraje pripravlja kavo, se zaveda, da se bo potrebno za dvig nivoja gostinstva v Sloveniji naučiti še marsičesa in morda se bo tega naučil ravno v Baru.

Maruša Zejnić je 18-letna Mariborčanka, ki je sicer po izobrazbi frizerka, a si je nekaj izkušenj v gostinstvu že uspela nabrati. Zase pove, da je rada v moški družbi. Glede na to, da bo kmalu praznovala tudi svoj rojstni dan, zna biti ravno Maruša v središču pozornosti na prvi večji zabavi v Baru.

Sara Premrl je 26-letna Primorka, ki prihaja iz Sežane. Že od malih nog si je pridno nabirala izkušnje v gostinstvu, zato je v Bar zagotovo vstopila dobro pripravljena. Pravi, da je navajena življenja s sostanovalci in ji zaradi tega vstop v Bar in posledično v skupno stanovanje s preostalimi Barovci, ne bo predstavljal težav. Ker svojo voljo rad uveljavi tudi »po ovinkih«, bodo morali biti preostali tekmovalci kar malo previdni, da jih ne bo pretkana Sara hitro prepričala v svoj prav in tako speljala vodo na svoj mlin.

Žiga Rajh prihaja iz Šmartna ob Paki in ima 22 let. Gostinske vode mu niso tuje. Do sedaj mu je uspelo pridobiti že kar nekaj izkušenj iz tega področja, zato bo zagotovo težak nasprotnik za preostale tekmovalce. Če k temu dodamo, da je baje še velik šarmer in dober plesalec, je dobljena kombinacija lahko še toliko hujša za ostale tekmovalce. V prostem času se najraje, kot »pravi« moški sprosti ob ogledu nogometne tekme s pivom v roki.

Tamara Cimerman je 26-letna Štajerka, ki prihaja iz Maribora. Je vsestranska, saj dela kot natakarica, hostesa in še kot kozmetičarka. Poleg tega jo zanima tudi dekoracija in promocija. In ravno svojo promocijo bo lahko s pridom izkoristila sedaj, ko je vstopila v Bar. Glede na to, da je rada tudi v središču pozornosti in je po naravi zelo samostojna, ji bo to zagotovo uspelo. Na kakšen način se bo promovira, pa je odvisno predvsem od nje same.

Aleš-Rod

Foto: arhiv Planet TV