Vzporedno z novim The Biggest Loser Slovenija z izzivom začenja tudi skupina Aktivirajse!

Vzporedno z novim The Biggest Loser Slovenija z izzivom začenja tudi skupina Aktivirajse! (foto: Aleš Hrvatin) Aleš Hrvatin
22. 3. 2018

Za nami so predstavitve vseh tekmovalk in tekmovalcev šova The Biggest Loser Slovenija. Ali bodo pri izgubi odvečnih kilogramov tako uspešni, kot so bili tekmovalci pretekle sezone, bo pokazal čas. Čas pa bo pokazal tudi, kako uspešni bodo pri izgubi odvečnih kilogramov člani skupine Aktivirajse.

Skupino Aktivirajse sta ustanovila lanskoletna tekmovalca šova The Biggest Loser Slovenija.

Skupina Aktivirajse je začela delovati 12. februar in do sedaj se ji je pridružilo že preko 2700 članov. Maja Cimermančič in Aleš Hrvatin, ki sta skupino ustanovila, sta tudi lanskoletna tekmovalca resničnostnega šova The Biggest Loser Slovenija. Sama sta do sedaj skupno izgubila že preko 130 kilogramov in tako več kot primerna sogovornika za deljenje nasvetov v povezavi z uspešno izgubo odvečnih kilogramov.

Maja in Aleš se trudita, da svojim članom s svojimi izkušnjami pomagata z nasveti. Motivirata ter nudita pomoč ljudem, tako v komentarjih na strani aktivirajse, kot preko svojega elektronskega naslova. Vsi člani se med seboj vzpodbujajo, motivirajo in podpirajo.

Štartal je tudi Aktivirajse

Sedaj,ko se je začela nova sezona The Biggest Losser Slovenija, sta tudi Maja in Aleš začela s 3- mesečnim izzivom hujšanja. V ta namen sta se povezala s številnimi sponzorji, ki so v ta namen priskrbeli številne nagrade.

Konec vsakega shujševalnega meseca, bosta skupaj s sponzorji izbrala dva zmagovalca, ki bosta prejela bogate nagrade sponzorjev. »Pri zmagi ne bo odločala samo izgubljena telesna teža, temveč tudi udejstvovanje tekmovalcev na strani skupine aktivirajse. Polovico uspeha bo predstavljalo hujšanje, polovico pa tekoče objavljanje prispevkov«

Vsak, ki se je odločil za njun izziv, se je moral na začetku v ta namen fotografirati s knjigo v roki. »Da ne bo prišlo do goljufanja!«

Sedaj »aktivirani« tekmovalci že pridno objavljajo svoje načine prehranjevanja, delijo recepte ter  najrazličnejše podatke in fotografije. Kako in koliko se gibljejo,kaj počnejo, kako so aktivni, kaj jedo ter vse ostale podatke lahko delijo na strani aktivirajse in s tem nudijo podporo vsem, ki so že začeli ali pa šele bodo začeli s hujšanjem.

S tekmovalci šova ne bodo tekmovali

Glede na to, da je skupina s svojim izzivom pričela točno na dan pričetka nove sezone The Biggest Loser Slovenija, nas je zanimalo, če bodo s tekmovalci šova tekmovali. Aleš nam je zatrdil, da ne nameravajo z njimi tekmovati, jim bodo pa tekmovalci, ki se bodo trudili izgubiti odvečne kilograme v hiši The Biggest Loser Slovenija, služili kot motivacija in dodatna spodbuda.

Hujšati je potrebno z glavo!

Ko smo spremljali preteklo sezono šova The Biggest Loser Slovenija, smo se vsi čudili nad neverjetno izgubo odvečne telesne teže tekmovalcev v zelo kratkem času. Aleš nam ob tem zaupa, da so v lanski sezoni The Biggest Loser Slovenija vsi tekmovalci na koncu stradali.

»Stradanje ne pride v poštev! Mi smo v lanskoletni sezoni šova, proti koncu šova, vsi stradali. Ljudje se morajo zavedati, da jim stradanje dolgoročno škodi. Kilograme je potrebno izgubljati počasi, nekje 2-4 kilograme mesečno. Ko si enkrat uničiš metabolizem, ima to dolgotrajne, življenjske posledice!«

Bogata nagrada za končna zmagovalca

Maja in Aleš obljubljata, da bosta končna zmagovalca, ki bosta prav tako dva, prejela resnično bogate nagrade njunih sponzorjev.

Aktivirajse kmalu tudi z dogodki

V načrtu imajo izvesti različne športno-družabne prireditve. Ob tem bodo upoštevali tudi fizično pripravljenost njihovih številnih članov. »Najprej imamo v planu izvesti pohod okoli Blejskega otoka. V prihodnje nameravamo organizirati tudi različne športne prireditve. Kmalu bo v ilirski Bistrici športni dan s košarkaškim turnirjem.«

aktivirajse

Aleš-Rod, foto: Aleš Hrvatin (osebni arhiv)

Priporočamo