Olala, kakšna mrcina! TA avto vozita Marjetka Vovk in njen Raay, tudi mi se ga ne bi branili!

Olala, kakšna mrcina! TA avto vozita Marjetka Vovk in njen Raay, tudi mi se ga ne bi branili! (foto: Saša Aleksandra Prelesnik) Saša Aleksandra Prelesnik
6. 3. 2022

Veliko jima pomeni varnost, pa tudi udobje, zato sta s svojim jeklenim konjičkom zelooo zadovoljna.

Simpatični estradni par, Marjetka Vovk in njen soprog, Aleš Vovk Raay, dobro vesta, kako pomembno je, da sta na svojih poteh varna. S svojim avtomobilom sta nadvse zadovoljna - dobila sta ga lani in z njim se rada odpravita na izlete in počitnice.

Gre za nov model zelo prostornega avtomobila Santa Fe blagovne znamke Hyundai. Mirno priznamo, da v našem uredništvu nismo ravno strokovnjaki za jeklene konjičke (to delo več kot odlično opravljajo kolegi pri Avto magazinu). Zato smo raje priložili fotografijo, ki jo je Marjetka objavila na Instagramu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maraaya (@maraayamusic)

Res je čudovit avto, kajne? Pred časom sta Marjetka in Raay svojim sledilcem zaupala, katere so njune najljubše lastnosti pri novem avtomobilu.

Kot sta povedala, ju totalno navdušuje panoramska streha, ki se jo lahko ob sončnem vremenu odpre skoraj v celoti, zeloooo imenitna pa je tudi njegova notranjost, kako je videti, pa si poglejte na spodnji sliki.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maraaya (@maraayamusic)