Werner fasciniran nad Egiptom

17. 1. 2020
Deli
Werner fasciniran nad Egiptom (foto: Boštjan Tacol)
Boštjan Tacol

Priljubljeni Werner, za katerim je pestra, dolga in uspešna glasbena pot, si je v tridesetih letih pridobil izjemno lepo število zvestih ljubiteljev, oboževalk, znank, znancev, prijateljev in uspešnih sodelovanj. In še preden bodo pritekle nove solze sreče, se je glasbenik s hčerkico odpravil v Egipt.

Glede na to, da je Werner precej navezan na hčerkico Kanenas, te dni odkrivata vedno zanimivi ter zgodovinsko skrivnostni Egipt in Kairo. Predvsem nacionalni muzej v Kairu je glasbenika več kot navdušil. "70.000 razstavljenih predmetov, med njimi tudi maska Tutankamona, 40.000 ohranjenih predmetov ... z mojo malo Laro Croft se izobražujeva in raziskujeva," je Werner zapisal v eni izmed svojih objav.

Priljubljeni pevec, ki bo 27. marca v Hali Tivoli obeležil 30 let glasbene kariere, je kakopak izkorstil tudi obvezen 'selfi' ob znameniti Sfingi, nekaj nepozabnih fotografij pa bosta obdržala zase in za spomin ...

Tako Wernerja kot Kanenas je to popotovanje fasciniralo, saj sta bila oba navdušena na tem, kako so nekateri ponosni na svojo zgodovino, ne nazadnje pa sta se oba vrnila domov polna vtisov, lepih spominov in pozitivne energije.