Werner in Rebeka Dremelj posnela še spot za njuno pesem

Werner in Rebeka Dremelj posnela še spot za njuno pesem (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
Vir: Lady
6. 7. 2018

Čeprav so skupaj na plesnem parketu preživeli kar nekaj napornih mesecev, pa se ekipa letošnje sezone šova Zvezde plešejo očitno še ni naveličala druženja. Razlog za to je bilo snemanje dueta Rebeke Dremelj in Wernerja.

Svojo prvo skupno skladbo z naslovom Pss Pss sta pevca posnela že pozimi, vendar zaradi preobilice plesa in pomanjkanja časa nista našla termina, da bi posnela tudi videospot. In tako je prišla pomlad, ki se je izkazala za idealno za pobeg na slovensko obalo, ki so jo poleg njiju dveh zasedli še sotrpini iz šova.

Dan se je hitro prelevil v nepozabno dogodivščino, kjer je bila za spremembo v ospredju prej zabava kot delo. No, seveda se je vzdušje čutilo tudi v končnem izdelku, ki bo po mnenju glavnih akterjev zagotovo postal poletna uspešnica. Spomnimo, da to sicer ni prvi skupni projekt, ki sta ga ušpičila Rebeka in Werner, saj se je ljubljenec slovenskih src lansko jesen podal po Rebekinih stopinjah in dobil tudi svoj parfum. "Ideja za duet z mojo Beki, kot ji rečem, se je rodila v trenutku, ko je luč sveta ugledal moj prvi moški parfum za ženske The King. Glasba, tekst in ideja za spot so se porodili v glavi. Dober poletni komadič, ki si ga bo prepevalo staro in mlado, da ne govorim o energiji, od katere je kar pokalo," nam je zaupal Werner.

Werner in Rebeka Dremelj

Še zadnjič v vrtec

Rebeka nam je v zadnjem intervjuju zaupala, da je njen največji uspeh v življenju ta, da je postala mama. In to kar dvakrat. Njeni hčerkici Sija in Šajana postajata pravi mladi dami, še zlasti Šajana, ki bo jeseni prvič prestopila šolski prag.

Razumljivo je bila Rebeka ob njenem zaključnem dogodku v vrtcu vidno ganjena. "In je šla. Gospodična še zadnjič v svojem življenju v vrtec. Zdi se mi, kot da sem jo rodila včeraj, danes pa je že velika 'baba', ki čez dobra dva meseca odhaja v šolo. Lani sem opazovala mamice, kako so stale pred vrtcem in jokale, pa mi je bilo vse skupaj zelo smešno. Zarečenega kruha se največ poje. Danes me prijateljica zafrkava, da bom dehidrirala od joka! Začela sem že zjutraj, končala bom verjetno zvečer. Leta, kam bežite?"

Besedilo: Anja P. Kontrec // Foto: Primož Predalič

Priporočamo