Werner je ob plesu izgubil kilograme

Werner je ob plesu izgubil kilograme (foto: Pop TV) Pop TV
Vir: Nova
1. 5. 2018

Pevec Werner, ki se je v šovu Zvezde plešejo zelo zabaval s svojo soplesalko Gordano Grandošek Whiddon, je ponosen, da je prehodil eno izmed najbolj zanimivih plesnih izkušenj, sploh ker v življenju nikoli ni plesal.

"Res sem vesel, ker sem se veliko naučil v tem šovu. Gordana mi je res veliko pokazala in zelo sem užival, ko sem plesal z njo. Da me je učila svetovna plesalka, mi je bilo v veliko čast. Jaz sem zase zmagal. Moja zvesta publika pa me je podprla in živela za moj ples, za kar se ji iz srca zahvaljujem. Vsak glas, ki so mi ga dali, ker so mi resnično privoščili eno veliko avanturo, ki je nikoli v življenju ne bom pozabil. Iz srca hvala vsem, ki so glasovali," je povedal glasbenik, ki je ob tem še dodal, da je prava resnica mnogokrat skrita očem, saj si jo je treba ustvariti o nečem in si ne ustvariti takšne slike, ki bi jo drugi želeli, da jo vidijo.

In kako naprej po šovu? "Zdaj je znova časa za glasbene podvige in moje koncertne odre, ne nazadnje pa bo več časa za moji dve sreči doma, za družino in za ljubezen – glasbo," je povedal Werner, ki je še kako vesel, da bo po dveh mesecih znova več skupaj s svojimi najdražjimi tako v Sloveniji kot na Hrvaškem, ki jih je v tem času, ko je sicer izgubil kar osem kilogramov, zelo pogrešal. Prav tako bo tudi njegovo življenjski tempo precej bolj 'življenjski' ter brez bolečinskih tablet, ki jih je – tako glasbenik – v tem času pojedel ogromno, saj ga je bolelo prav vse – od kolkov do blazinic. Kljub temu mu je bilo lepo in vsem ljudem je dokazal, da če sanjajo o plesu, naj sanjajo naprej, saj takšen podvig zmore vsak.

Foto: POP TV, Bor Slana