Werner: Limuzino zamenjal za kombi!

Werner: Limuzino zamenjal za kombi! (foto: N. Divja) N. Divja
Vir: Nova
19. 7. 2012

Za Wernerja velja, da je zelo uspešen moški, ki se naokoli prevaža z Mercedesovo limuzino, ima prodorno ženo in hčerko, ki ji je usojena najmanj kariera pevke in manekenke, ima vikend na morju, poleg tega pa živi še v prostornem stanovanju, le streljaj od ljubljanske obvoznice.

Po drugi strani pa: kadarkoli ga ujame paparac, ni nikoli razvidno, da naj bi živel življenje priljubljenega in mastno plačanega glasbenika ...

V Novi smo že nekajkrat objavili fotografije Wernerja, ki so jih posneli naključni paparaci – in le redkokateri ulov ga je prikazoval kot uspešnega moškega, še posebej tisti ne, ki so bili posneti v trgovinah z najnižjimi cenami. No, in tudi ulov tokratnega naključnega paparaca se ni izneveril tradiciji.

Samo za prevoz pohištva?

Werner je očitno svojega razkošnega črnega mercedesa zamenjal za kombi, saj nam je naključni paparac, ki je Wernerja ujel na parkirišču pred Supernovo na Rudniku, povedal: »Ko sem Wernerja zagledal v nakupovalnem centru, je ravno plačeval pijačo v lokalu, ki je nasproti Müllerja. Na ledeni kavi je bil z ženo, z najstniškim fantom in neko blondinko. Seveda sem se odločil, da družbi, ki se je režala na ves glas, sledim. Andreja je z najstnikom odšla v eno izmed trgovin, očitno sta šla nakupovat poletna oblačila, Werner pa proti izhodu,« nam je zaupal paparac, ki je priljubljenemu pevcu sledil vse do parkirišča.

Tam pa šok! »V prvi in drugi vrsti parkirišča so bili parkirani avtomobili samih prestižnih znamk, a Werner ni šel v nobenega od njih. Saj veste, da tam celo Jankovićev sin Damijan parkira svojega mercedesa. No, Werner je še kar korakal in se ustavil šele pred srebrnim kombijem, ki ni deloval prav nič razkošno. Očitno živi na minimumu, če se naokoli prevaža s trikrat cenejšim avtomobilom, kot ga je imel prej,« je še ugibal naključni paparac.

Poklicali pa smo tudi Wernerja, ki se je temu, da je bil ujet, ko se prevaža s kombijem, le smejal. »Saj to ne more biti res! (smeh) Kombi sem imel le nekaj dni, ko sem dal svojega jeklenega konjička spolirat v Top finish v Trzin. Mercedesa imam še vedno in zdaj je top! (smeh) Poleg tega pa mi je kombi v teh dneh prišel še kako prav, saj sem šel v Ikeo v Avstriji kupit vrtno pohištvo in ga peljal na Hrvaško, kjer se poleti zadržujemo« z Andrejo in Kanenas.

Priporočamo