Werner: Prodaja stanovanje v Ljubljani!

Vir: Lea
9. 3. 2011

Kralj ljudskih src je bil zadnje dni pošteno zaseden. Urnik je imel natrpan kot že dolgo ne, saj ima v tem mesecu kar dva zelo odmevna koncerta – enega v Celju, drugega v Mariboru. Poleg tega mora še ves čas nadzirati potek del v novem stanovanju.

Ker je imel enega izmed tako zasedenih dni tudi na dan našega intervjuja, nas je povabil kar k sebi domov – natančneje v Dol pri Ljubljani v sosesko Kostanjevi cvetovi, kamor se namerava preseliti v kratkem. Seveda sta mu družbo delali še njegovi princeski Andreja in Kanenas, brez katerih ne gre skoraj nikamor.

“Nekajkrat na mesec gremo pogledat, kaj je novega v Kostanjevih cvetovih. Prva faza je končana in prva vrsta blokov je že vseljiva, kar pomeni, da nekateri srečneži že živijo tam! Bloki so videti fantastično, všeč so nam barve, ki te napolnijo z energijo! Narejeno je tudi otroško igrišče. Kanenas je navdušena,” se smeje Werner, ki komaj čaka, da se začnejo dela v drugi fazi. “Sproti izkoristimo lep dan za sprehod po Dolu, Kanenas počasi navajava na novo okolje, novo igrišče …”