Werner: Snel poročni prstan!

Vir: Lea
23. 12. 2009

Ko ima hudič mlade, jih ima cel kup! To bo držalo tudi pri Wernerju – najprej je revija Nova razkrila, da se dobiva z neko črnolasko, potem pa je prišla v javnost novica, da ga zaradi obrekovanja Eme za 30 tisočakov toži vodstvo RTV Slovenija. A glej ga zlomka! Werner na tiskovni konferenci ni nosil poročnega prstana. Je pred vrati prva zvezdniška ločitev v letu 2010?!

Letos je bila zvezdniška ločitev leta med Alešem Čepinom in njegovo mlado ženo Urško, prihodnje leto bo očitno zaznamovano z Wernerjem. Pevec, ki je vedno razlagal, kako zelo ljubi svojo ženo Andrejo, je ljubiti zamenjal z imeti rad, v paketu pa vedno omenja tudi hčerkico Kanenas. Ko je revija Nova razkrila, da se takrat, kadar ni zraven njegove žene, dobiva z neko črnolasko, ki je menedžerka podjetja Obaibi in Okaido, pa je šel še korak dlje.

Na torkovi novinarski konferenci, kjer je skupaj z odvetnikom Francijem Matozom predstavil predmet tožbe, je bil brez poročnega prstana. Razlog? ‘’Ker sem ga izgubil,’’ je bil kratek Werner.

Priporočamo