Werner: Za avto skrbi kot za žensko

Wernerjev mercedes S320 CDI se spet sveti kot nov! (foto: Helena Kermelj) Helena Kermelj
Vir: Lea
20. 7. 2012

Na naše uredništvo je poklical eden izmed bralcev in evforično povedal: "Werner si ga polira!" Seveda smo v Top Finish v Trzin takoj poslali paparaca, in če smo si predstavljali najmanj to, kako neguje svoje 'premoženje', smo bili kar malo razočarani. Werner je dal spolirati samo svoj avto ...

No, nam je pa vsaj postalo jasno, da si kralj ljudskih src vsaj še pred nekaj dnevi ni privoščil pravega oddiha. In očitno je bilo, da je z njegovim avtomobilom nekaj narobe, saj v omenjeni avtodelavnici ponujajo še vse kaj drugega kot le poliranje. Je mogoče priljubljenega pevca ujela toča?

Pozneje smo poklicali Wernerja, ki pa nam je povedal: "Ne, avta mi ni stolkla toča niti nihče drug. Zdaj sem na cesti spet bolj neopazen, ker nimam več nalepk s svojim imenom, tako da se lahko prevažam in tudi parkiram bolj mirno. Odločil sem se, da dam svojega mercedesa spolirati, ker ga že dve leti nisem in fantje so mi ga res vrhunsko 'obdelali'. Zdaj se sveti kot ogledalo!"

Sicer pa ima Werner očitno enak 'sindrom', kot ga ima Jože Potrebuješ iz skupine Čuki – oba namreč neprestano skrbita za svojega jeklenega konjička. No, Werner v zagovor pravi: "Za avto je treba skrbeti kot za žensko, če hočeš, da vse funkcionira."

Priporočamo