Wernerjev parfum bo dišal po Rebeki

11. 10. 2017 | Vir: Lady
Deli
Wernerjev parfum bo dišal po Rebeki (foto: igor Zaplatil )
igor Zaplatil

V parfumeriji My Spirit znane pevke in podjetnice Rebeke Dremelj vedno iščejo zanimive novosti. Tako se je parfumoma My Spirit by Rebeka Klasik in My Spirit by Rebeka Summer ter seveda otroškemu parfumu My Spirit Mini MaMa pridružil še novi parfum The King by Werner, ki pa ni le moški parfum – je moška dišava za ženske, torej uniseks parfum.

"Werner si je že od nekdaj želel svoj parfum in v parfumeriji My Spirit smo izdelali parfum zanj. On je pravzaprav ambasador tega parfuma, ki se imenuje The King (kralj). To je parfum, ki ima etiketo na obeh straneh. Na eni je The King (kralj), na drugi pa The Queen (kraljica), tako da je primeren za oba spola. To je prvi takšen parfum na našem trgu. Za citrusno svežino parfuma bodo poskrbeli bergamotka, mandarina in grenivka ter sadne note sladke breskve in sliva. Opojen jasmin, intenzivna geranija in romantična vrtnica dodajajo parfumu zapeljiv in čuten pridih. Za erotičen in skrivnosten naboj pa v parfumu poskrbijo cedrovina, sandalovina, mah, vanilja in beli mošus. Mošus pa je seveda afrodiziak, zato se pazite, da ga ne nanesete preveč," se pošali podjetna Rebeka.

Sandi kot preizkusni zajček

Rebeka je pač vsestranska in vedno aktivna, kot smo je vajeni. Čeprav ima komaj komaj devetmesečno dojenčico Sio, starejša hčerka Šajana pa pridno obiskuje vrtec, Rebeka ne počiva in je izdelala nov parfum za svojega glasbenega kolega Wernerja. "Werner je obraz naše nove kampanje. Parfum je prva stvar v Wernerjevi kolekciji, tako da ga nismo poimenovali My Spirit, ampak The King Werner Collection." Z Wernerjem sta dobra kolega, ki vesta, da se lahko zaneseta drug na drugega. Sicer pa zadnji parfum, ki je nastal v Rebekini parfumeriji My Spirit, uporablja tudi njen Sandi. "Seveda sem ga prepričala, da ga mora preizkusiti, da vidim, če bi ga kdo pohvalil, da lepo diši.

Dobil je zelo dobre odzive, nekajkrat pa sem ga uporabila tudi sama. Iskreno priznam, da so me ljudje vajeni, da vedno dišim po My Spirit by Rebeka Klasik, tudi poleti nisem veliko uporabljala kolekcije Summer, ampak sem raje ostala pri Klasik. In ko sem uporabila The King oziroma The Queen, so me ljudje spraševali – kaj je zdaj to? To nisi ti? Vsi pa so se strinjali, da zelo diši." Tudi hčerka Šajana redno uporablja otroški parfum. "Ob poplavi raznovrstnih otroških parfumov sem seveda izdelala tudi parfum za hčerko. Zelo mi je pomembno, kaj moj otrok daje vase in nase, in moja Šajana ima tri parfume My Spirit Mini MaMa in se rada z njimi poškropi. Parfum je brez barvil, parabenov in preprosto vem, da je daleč najbolj prijazen parfum zanjo."

Sem vesel in ponosen!

Werner je izredno vesel, da je dobil svoj parfum. "Pravzaprav sem si od nekdaj želel imeti svoj izdelek, ki bi ga ljudje vzeli za svojega, kot so tudi mojo glasbo. To je prelomnica v mojem življenju," navdušeno pove Werner. "Zelo se veselim sodelovanja z Rebeko, ki je že dolgo tudi moja dobra prijateljica, je ena najbolj pozitivnih oseb in tista, s katero se prepirava, kdo bo prišel do besede. (smeh)

Vedno se šalim, če bi midva imela skupne otroke, verjetno ti sploh ne bi govorili – ne zaradi tega, ker bi bilo kaj narobe z njimi, ampak ker sploh ne bi prišli do besede. (smeh) Vesel sem, da sem po vzoru tujih zvezdnikov tudi jaz dobil svoj parfum, in upam, da bo ljudem všeč in da bo Slovenija zadišala kraljevsko oziroma po 'kingu'. Ker parfum nosi njegovo ime, je sodeloval pri izdelavi. "Seveda, ves čas sem bil prisoten in sodeloval z idejami in seveda izbiro vonja. Iskali smo vonj, v katerem bi se našli tako moški kot ženske, in mislim, da nam je to uspelo.

Ekipa My Spirit se je zelo potrudila najti svež vonj, ki bo ustrezal moškim in ženskam, poleg tega je pomembno, da je obstojen in da se ne razdiši prehitro. Zelo ponosen sem na to, da predstavljamo prvi moški parfum za ženske!" Werner ga že uporablja in pravi, da vsem ugaja, tako moškim kot ženskam. "Imam veliko prijateljic, za katere vem, da uporabljajo moški parfum zase, in tako se je tudi porodila ideja. Poleg tega so ženske tiste, ki večinoma svojim dragim izbirajo parfume. Torej mora vonj osvojiti ženske kot tudi moške."

Eva Jandl

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk