Wernerjeva Kanenas: Mala lepotička praznovala 3 leta

Andreja in Werner sta presrečna, da imata tako lepo, zgovorno in živahno hčerko. (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
Vir: Lea
28. 7. 2012

Wernerjeva princeska je 13. julija, na isti dan kot njena lepa mamica, praznovala že tri leta, zabavo pa so priljubljeni 'sošolki' pripravili tudi v vrtcu.

Žurka za Kanenasina tri leta se je začela že nadvse zgodaj v zasebnem vrtcu Metulj v Kosezah, kjer so ji prijateljčki z vzgojiteljicami pripravili presenečenje. "Zapeli so ji Vse najboljše, plesali in rajali ... Pripravili so tudi pogostitev s piškotki in sokovi, Neni pa je pihala svečke," pravita raznežena starša ob pogledu na svojo lepo hčerko.

Kanenas pa je v vrtcu od direktorice Nives dobila tudi izvirno darilo – čudovito knjižico spominov od trenutka, ko je začela hoditi v vrtec. "Zabeleženi so trenutki spanja, hranjenja, ustvarjanja, sprehodov ... Vse je notri! Zares lepi spomini, ki ne bodo nikoli zbledeli," pravi mamica Andreja.

Hčerka ga sprašuje kot velika

Praznovanje pa se je seveda nadaljevalo tudi doma. "Prišli so njeni prijatelji, med drugim tudi Val, to je sin od Andrejine frizerke Tine s koseške tržnice, in Aria, hčerkica Saške Lendero," je povedal Werner, ki je seveda nazdravil na hčerkin rojstni dan.

"Kanenas je res živa, vesela, zadovoljna deklica! Ona je naša lepotica, naše sonce, naš angel! Govori kot velika, besede pobira kot za šalo in včasih me vpraša kaj tako resnega in odraslega, da se kar zamislim. Na primer, zadnjič je prišla zjutraj k nama v spalnico in mi kot velika, odrasla punca rekla: 'Dobro jutro, ati. Kako si spal? A si v redu? '" se je še zasmejal ponosni očka.