Woow, Tanja Ribič ima na obrazu tako napeto kožo, le kakšna je njena skrivnost?!

Woow, Tanja Ribič ima na obrazu tako napeto kožo, le kakšna je njena skrivnost?! (foto: Aleksandra Saša Prelesnik) Aleksandra Saša Prelesnik
28. 9. 2021

Za našo igralko se je čas res ustavil, saj je videti izjemno mladostno in sveže.

K temu zagotovo pripomore način življenja Tanje Ribič, ki prisega na zdravo hrano in veliko gibanja. Nezdrave navade so zanjo tujka, zato ohranja svojo vitalnost in mladosten videz še zdaj, ko šteje 53 let.

Iva Krajnc Bagola ima že tako veliko hčerkico, punčka je prava mala dama!

Je ena tistih znanih Slovenk, ki se ukvarja z jogo, kar je že večkrat pokazala na družbenih omrežjih, saj je objavila slike svoje vadbe. Tokrat pa je poskrbela za drugačno vrsto presenečenja - pokazala je, kaj je zraslo na njenem vrtu, ki ga naravnost obožuje. Gre za okusne gobe šitake, iz katerih bo pripravila nedvomno odlično jed.

"Če jih ni v gozdu, so pa pri meni na vrtu. Sicer se ne obvladam. To je moja prva bera," je zapisala prešerno razpoložena in nasmejana Tanja, ki ji gre samo še čestitati za tak pridelek. Pri tem je bila videti odlično, izbrala je komplet v rumeni barvi, ki je dodatno poudaril njen svež videz. Nič čudnega, da so bili njeni oboževalci navdušeni, tako nad gobami kot nad njeno neminljivo lepoto.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by T A N J A R I B I C (@tanja__ribic)