Ylenia Mahnič iz filma Nika znova snema

V morju igralcev in statistov smo v vlogi neveste prepoznali mlado igralko Ylenio in posneli nekaj ekskluzivnih utrinkov s snemanja. (foto: Alpe) Alpe
Vir: Story
6. 3. 2017

Na lanskem festivalu slovenskega filma v Portorožu so premierno predstavili film z imenom Nika, v katerem ima glavno vlogo mlada 19-letna Koprčanka Ylenia Mahnič. Mlada Primorka začrtano igralsko pot zelo uspešno nadaljuje, saj smo jo pred dnevi na koprskih ulicah opazili med snemanjem novega filma.

Te dni na koprskih ulicah in ob morju snemajo kratki film 'Tako malo je treba' pod režisersko taktirko Slobodana Maksimovića. "Koper je prijazno mesto za snemanje kratkega filma, saj ponuja res lepe lokacije. Posebnost filma je, da bo posnet v enem samem kadru, kar je zame in celotno ekipo velik izziv. Zgodba oziroma rdeča nit filma govori o absurdnosti krize in o odnosu med ljudmi," pove v medijskem sporočilu Slobodan z željo, da bi s filmom dosegli cilj in ga predstavili na vidnem filmskem festivalu v Berlinu, Cannesu ali Benetkah.

Naše pozorno oko pa je med igralsko zasedbo, ki jo sestavljajo igralci iz različnih držav, opazilo Slovenki Sašo Pavlin Stosić in Ylenio Mahnič. Ylenio smo nepričakovano ujeli pri snemanju filmskega kadra na koprski promenadi, ko je bila oblečena v nevesto in potrpežljivo čakala ženina. Izjav za javnost ni smela dajati, saj sta pri snemanju filma za to odgovorna režiser in njegova ekipa, a nam je z nasmehom in v nekaj besedah nakazala, da se ji želja po igralski prihodnosti izpolnjuje, saj ji igralskih ponudb ne manjka.

Napisal Alojz Petrovčič
Fotografije Alpe

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

Story14/2017

Naročite se na revijo Story:

01 3000 780 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story 14/2017

Story 14/2017, od 30. 03. 2017