Ylenia Zobec s fantom ustvarja in opremlja dom

19. 4. 2014 | Vir: Nova
Deli
Čaka ju še precej dela. (foto: revija Nova)
revija Nova

Pevka Ylenia Zobec in njen fant, glasbenik Tadej Mihelič, ki v studiu v teh pomladnih dneh ustvarjata nove glasbene uspešnice, vsak prost trenutek izkoristita za urejanje ljubezenskega gnezda – doma v Sodražici.

"Urejanje najinega doma je očitno kar dolgotrajen proces. Ko perfekcionist in arhitektka urejata dom in se odločita, da bosta imela svetle keramične ploščice v imitaciji kamna, še ne pomeni, da sta jih izbrala. Naju s Tadejem realno čaka še precej dela, da se lahko vanj vseliva. Imava pa kar precej dodelano sliko, kakšen dom si želiva, in mogoče tudi to pripomore k temu, da dolgo iščeva opremo, ki bi ustrezala najinim željam oz. idejam," nam razkrije Ylenia.

Dodala pa je še: "V glasbenem smislu je v povoju več projektov. Ob tem premierno razkrivam, da se v avtorstvo melodij spuščam tudi sama. Verjetno bo nova pesem z ljubezensko tematiko javnosti predstavljena še pred poletjem. Trenutno je še vse v demo obliki, tako da bom kaj več o tem razkrila, ko bo material dobil končno podobo."

Novo na Metroplay: Kako se dobro ločiti? | N1 podkast s Suzano Lovec