Yuri Bradač: Je osamljen?!

Vir: Nova
29. 12. 2010

Naš igralec in maneken Yuri Bradač je po odmevnih projektih, v katerih je sodeloval v ZDA, postal tarča raznovrstnih govoric. Pred kratkim smo prejeli elektronsko sporočilo, v katerem ena od oboževalk navaja, da ga je zasledila v TV-šovu, v katerem naj bi osamljenim dušam iskali partnerice.

»Med gledanjem ameriškega resničnostnega šova na Foxlife sem v oddaji zasledila našega manekena Yurija Bradača. Oddaja je bila posneta v začetku leta 2010. Zanimivo je to, da je voditelj v prejšnjih oddajah pojasnil, da so fantje, ki jih gosti v oddaji, člani njegove 'match agencije', ki osamljenim dušam išče partnerje. Ima torej naš Yuri težave s spoznavanjem punc?« je bilo zapisano v pošti, ki je prišla na uredništvo Nove. Obrnili smo se na Yurija, ki nam je pojasnil, kako zadeve potekajo.

»Sicer se ne spomnim, da bi nastopal v takšni oddaji, in res me zanima, katera oddaja je bila to,« nam zaupa Yuri.

»Edina možnost je, da sem bil gledalec, da sem bil med publiko, ko so v studiu intervjuvali fante. Produkcije namreč nekaterim osebam dobro plačajo, če se pojavijo kot gledalci, in sam se bil nekajkrat na takšnih snemanjih. Zdaj že dolgo tega ne počnem, ker enostavno ni dobro, da si preveč viden kot igralec. V teh šovih želijo imeti v ospredju lepo publiko in te tako posedijo v vrste, kjer te kamere največkrat zajamejo. Morda je to dekle mislilo, da smo zraven, čeprav smo bili plačani kot publika,« pove Yuri.

Priporočamo