Yuri Bradac je pod vplivom alkohola zakrivil prometno nesrečo

Yuri Bradac je pod vplivom alkohola zakrivil prometno nesrečo (foto: Helena Kermelj) Helena Kermelj
Vir: Lea
14. 12. 2016

Slovenski maneken, ki je pred leti zaigral v slavnem videospotu glasbenice Lady Gaga, Yuri Bradac, se je prejšnji teden znašel pred roko pravice. Kot poročajo tuji mediji, naj bi v preteklih dveh mesecih bil kar dvakrat ujet med vožnjo pod vplivom alkohola, zakrivil pa naj bi tudi prometno nesrečo.

P rejšnji teden naj bi zvezdnik, ki že vrsto let dela in živi v Los Angelesu, vožnjo pod vplivom alkohola zaključil s prometno nesrečo, ko je avto zapeljal v zid bencinske črpalke. Ker je bil Yuri zaradi vožnje pod vplivom alkohola minuli mesec na pogojnem izpustu, mu je policija ob tokratnem prekršku vzela prostost, kot so zapisali tuji mediji, pa naj bi vse skupaj ob nesreči poslabšal tudi s tem, da je odklonil test alkoholiziranosti, zaradi česar so mu organi pregona avtomatsko vzeli vozniško dovoljenje, ki bo spet veljavno čez leto dni.

Yuri, ki je novico o težavah z ameriškim zakonom delil kar na svoji spletni strani, se na naša vprašanja ni odzval. Ob objavi pa je zapisal, da je zanj na prvem mestu družina in zadeve brez prisotnosti svojega odvetnika ne bo komentiral. 

Nastopil s številnimi zvezdniki

Sicer pa Lady Gaga še zdaleč ni edina svetovno znana zvezdnica, s katero je Yuri nastopil. Leta 2011 je v videospotu nastopil z Jennifer Lopez, vidimo pa ga lahko tudi v spotu Enriqueja Iglesiasa za skladbo No me digas que. 

Priporočamo