Yuri Bradač je sodeloval z bratom Julie Roberts

Vir: Lea
29. 1. 2014

Naš maneken in igralec Yuri Bradač, ki že nekaj let živi in dela v Ameriki, se je ponovno postavil pred kamere in zaigral kot glavni igralec v videospotu znane ruske pevke Angelice Agurbash.

Yuri je zaigral že v številnih videospotih, a najodmevnejši skok mu je omogočila Lady Gaga, ki si ga je izbrala za glavnega akterja. Očitno znane pevke padajo na postavnega Mariborčana, kajti po Lady Gaga smo ga videli v spotih pri Jennifer Lopez, pa tudi Timbalandu, Santani, Enriqueju Iglesiasu, Lili Roche in še bi lahko naštevali.

Čeprav Yuri vedno do zadnjega molči o svojih projektih, smo na njegovem profilu na Facebooku zasledili, da si ga je tokrat zaželela znana beloruska pevka Angelica Agurbash. Angelica je nase opozorila leta 2005, ko je Belorusijo zastopala na pesmi evrovizije v Kijevu. S pesmijo Love Me tonight se je uvrstila v polfinale in dosegla 13. mesto. 

Angelica je Yuriju prepustila glavno vlogo. Zaigral je ruskega mafijaša, ki svojemu konkurentu izpelje dekle. Snemanje je potekalo kar nekaj dni in Yuri je bil deležen le najboljših stvari. Snemali so v prestižni vili in se vozili v pregrešno dragih avtomobilih. Za nameček pa je spoznal še Erica Robertsa, brata igralke Julie Roberts. Eric je namreč prevzel vlogo režiserja. Yuri nam je zaupal, da bomo v kratkem izvedeli še kaj več, saj se je med njimi spletlo krasno prijateljstvo.

Fotografije s snemanja videospota najdete v aktualni številki revije Lea.

Priporočamo