Yuri Bradač je tudi uradno oproščen!

Yuri Bradač je tudi uradno oproščen! (foto: Sašo Radej) Sašo Radej
Vir: Nova
26. 6. 2018

Slovenski igralec Yuri Bradač se je po spletu okoliščin znašel v policijski preiskavi domnevne kraje, o kateri so se takoj razpisali tudi ameriški mediji.

Yuri se je v enem od nakupovalnih središč v Los Angelesu znašel pod drobnogledom policije, in sicer zaradi prijave varnostnikov, ki so ga obtožili kraje.

Sodnik za prekrške pa je Yurija po pričevanju in zaslišanju oprostil vseh obtožb! Za revijo Nova je povedal svojo plat zgodbe, ki se je odvijala v večernem času in se mu je zgodila v trgovini Macy's. "Z dekletom sva se odpravila po nakupih in se v centru razšla. Sam sem izbral neke izdelke v trgovini in jo čakal. Ker je ni bilo, sem z izdelki v roki pogledal skozi vrata."

In prav zaradi tega so ga varnostniki pridržali in obdolžili kraje. Vse skupaj je prevzel sodnik za prekrške, ki pa ga je uradno oprostil. "Zavedam se, da so te stvari precej resne in posledice so lahko katastrofalne, saj bi bil trenutno za zapahi, če bi se izkazalo, da so stvari ukradene. Še vedno namreč traja pogojna kazen, ki sem jo dobil zaradi vožnje pod vplivom alkohola," je še povedal. 

Besedilo: MMK // Foto: Sašo Radej