Yuri Bradač: Po Lady Gaga in J.Lo zdaj še Lili Rocha

Vir: Nova
8. 3. 2011

Naš maneken in igralec Yuri Bradač, ki že nekaj let živi in dela v Ameriki, se je znova postavil pred kamere in zaigral kot glavni akter v videospotu pevke Lili Rocha.

Yurija si je kot glavnega akterja v videospotu zaželela pevka brazilskega rodu. Snemali so na plaži Malibuja in v prestižni četrti Los Angelesa. »Do sodelovanja z Lili je prišlo prek telefonskega klica, in sicer mi je njena produkcija ponudila glavno vlogo v novem spotu. To pesem vključuje tudi njen prvi album v angleškem jeziku, saj je do zdaj snemala samo v brazilskem, španskem in italijanskem,« je dejal Yuri.

Pesem 'I light a candle for our love' je pravkar prišla na televizijske ekrane in ameriške lestvice. »Lili živi v Zürichu, popularna pa je predvsem v Švici in Italiji. Posebej se mi je zdelo zanimivo, ker lahko slišimo tudi njen glas oziroma poje za popularno serijo CSI Miami,« nam je še zaupal Yuri, nad katerim se je Lili navdušila v videospotu Lady Gaga. Postavil se je ob bok še eni zvezdnici, saj je pred kratkim posnel videospot s pevko Jennifer Lopez.