Yuri Bradac: Svetovna zvezda končno v Sloveniji!

Vir: Lea
23. 6. 2011

Po dobrih dveh letih se je naš igralec in maneken Yuri Bradac (prej znan kot Jurij Bradač) končno vrnil v svoj rodni Maribor. A obveznosti na domačih tleh mu ne dajo počivati.

Yuri že lep čas ni videl svoje družine in prijateljev, razen tistih, ki ga kdaj pa kdaj obiščejo v sončnem Los Angelesu. V mestu filmske industrije Yuri velja za velikega gostoljubneža, saj svojim gostom rad razkaže vse znamenitosti. Vrata pa so mu odprta tudi v najelitnejše restavracije in klube, kjer se zbira vsa ameriška estrada.

Zdaj, ko je Yuri doma, mu prav tako ne manjka vabil na prireditve in zabave, na katerih je zelo zaželen predvsem pri ženskah. “Konec meseca že odhajam v München, kjer bo potekal festival umetnosti, kulture, kulinarike in glasbe,” doda Yuri.

Odzval se je namreč vabilu dobrega prijatelja, ki je organizator velikega festivala Glorywood znane estradnice Glorie Gray. Po vrnitvi v Slovenijo pa bo Yuri s prijatelji praznoval tudi svoj rojstni dan. V ta namen se že pripravlja velika žurka, na kateri bodo izključno Yurijevi dobri prijatelji.

Priporočamo