Yuri Bradač: V družbi vroče Brazilke

Vir: Lea
10. 3. 2011

Yuri Bradač je skromen s glede svojih dosežkov in tokrat mu znova lahko zavidajo tudi moški, saj je pred kratkim posnel novi videospot z znano brazilsko pevko Lili Rocha.

Yuri je postal iskan model v različnih glasbenih spotih, saj je po pesmi z Lady Gaga nastopil še pri Timbalandu, Santani in Enriqueju Iglesiasu. Njegovim čarom pa se ni mogla upreti niti brazilska pevka Lili Rocha. Njena produkcija je namreč kontaktirala slovenskega manekena in mu ponudila glavno vlogo v njenem novem videospotu za pesem I light a candle for our love.

Pevka je priljubljena predvsem v Švici in Italiji, njen glas pa lahko slišimo tudi v priljubljeni nadaljevanki CSI Miami. Našega Yurija si je izbrala po njegovem nastopu s pevko Lady Gaga, saj jo je popolnoma očaral.

Navdušen nad pevko

Yuri je že imel veliko čast sodelovati z različnimi svetovno znanimi zvezdniki. A skromni Slovenec je priznal, da ga je očarala tudi Lili. ‘’Lili je zelo prijetna oseba. Prijazna, popolnoma prizemljena in skromna. Na koncu sem bil počaščen, ko mi je dejala, da ji je bilo v čast delati z menoj.’’ Lili je Yurija namreč videla v pesmi Bad Romance, kjer je bil prav tako glavni akter ob pevki Lady Gaga. ‘’Zaupala mi je, da ji je video Bad Romance z menoj številka ena ter da si je od takrat, ko me je videla v spotu, želela delati z menoj.’’

Vajen garanja

Ko je Yuri prejel vabilo za sodelovanje v novem videospotu, ni okleval, saj se je vajen spopasti z novimi izzivi. ‘’Snemanje je potekalo dva dni, in sicer prvi dan na eni od zasebnih plaž v Malibuju, drugi dan pa v eni od višjih razrednih četrti v Los Angelesu.’’ Za našega manekena pa to ni bil edini izziv v zadnjem času. V kratkem ga bomo lahko spremljali v videospotu še ene svetovno znane zvezdnice. V začetku marca se bo predstavil ob pevki Jennifer Lopez, za katero je spot tudi že posnet. Pesem On the Floor featuring Pitbull sedaj čaka le še na premierno predstavitev na malih ekranih.