Yuri Bradač: Zamuja na letala

5. 4. 2012

Slovenski igralec Yuri Bradač je v svojem življenju, ki je razpeto med Ameriko in Slovenijo, doživel že marsikatero dogodivščino. Še posebej veliko preglavic so mu v zadnjem času delali poleti, ki jih je konstantno zamujal.

Yuri se je v Bosni in Hercegovini, natančneje v Republiki srbski, v Banjaluki udeležil mednarodnega festivala, kjer so podeljevali nagrade na področju glasbene in filmske industrije.

Tam je prejel posebno častno nagrado, oskarja popularnosti, za dosežke zunaj meja, in sicer na področju držav nekdanje Jugoslavije. Prav zaradi tega je prišel tudi v Slovenijo, kjer ga je prva dogodivščina čakala že na letališču, ko je že petič zamudil polet.

"To pa se mi je zdaj zgodilo res zadnjič! (smeh) V bistvu pa se mi je zgodilo prvič, da sem ga zamudil kar dvakrat zapored. To je novi rekord, ampak sem si obljubil, da ne bom več zamujal poletov. Zaradi vseh teh potovanj nimam več občutka in preprosto se mi ni dalo obremenjevati s tem, ali bom ujel polet ali ne. Pozna se edino pri dodatnem plačilu za novo vozovnico in seveda pri vsem nepotrebnem stresu."

Priporočamo