Z Eriko na Leino tržnico pride tudi slavna sestrična

18. 10. 2013

Konec tedna bo na sejmu Narava zdravje potekala Leina dobrodelna tržnica, na kateri se boste lahko družili z znanimi Slovenci in z nakupom jabolka pomagali Hiši zavetja Palčica.

Za soboto, 19. oktobra, so svoj prihod na sejem Narava zdravje že potrdili Erika in Damjan Smolak iz resničnostnega šova Ljubezen na seniku, kuharski parček Tejani iz lanske Gostilne, Miran Stanovnik in ansambel Pustotnik, prišla pa bo tudi Erikina sestrična Irma Perko, za katero se namiguje, da naj bi bila končna zmagovalka šova Ljubezen na deželi.

Pridružite se znanim obrazom revije Lea in z nakupom jabolka pomagajte Palčici!

Revija Lea bo denar za Hišo zavetja Palčica na sejmu Narava zdravje zbirala s prodajo jabolk, ki ga boste lahko kupili za 1 evro.

Palčica je krizni center za otroke in je namenjen otrokom pri katerih pristojni Center za socialno delo ugotovi, da je zanj in za zaščito njegovih interesov nujno, da se nemudoma umakne iz zanj ogrožujočega oz. neprimernega okolja in je nujna takojšnja a kratkotrajna namestitev. Namenjen je otrokom v predšolskem obdobju od 0 do 6 let, bivanje v Palčici pa je omejeno na tri tedne.

Denar za Palčico se bo zbiral ves čas sejma, denar pa lahko prispevate že zdaj, in sicer z nakazilom na račun Hiše zavetja Palčica: TRR: 0110 0603 0301 853 (sklic: 00 2992).