Z govori.se na Davida Guetto

Vir: Govori.se
3. 12. 2010

Podarjamo vstopnico za koncert v Stožicah in dve majici.

David Guetta, eden najbolj vročih svetovnih pop zvezdnikov, bo 17. decembra nastopil v ljubljanskih Stožicah.

David je spet nominiran za grammyja. Na 53. podelitvi prestižnih ameriških diskografskih priznanj se bo za prestižni kipec potegoval v kategoriji remiks leta, lovil pa ga bo z obdelavo Madonnine skladbe Revolver (David Guetta's One Love Club Mix), ki ga z dodatnim vokalom Lil' Wayna najdete tudi na v ponedeljek izdanem Davidovem dvojnem albumu One More Love.

Spomnimo, David je bil lani nominiran v kar petih kategorijah, kipec pa je za skladbo When Love Takes Over (sodelovanje s Kelly Rowland) odnesel prav v kategoriji, v kateri je nominiran tudi tokrat. David se sicer počasi že ogreva za svoj nastop v Stožicah, za katerega je na voljo le še zadnji kontingent vstopnic za rdeči ring ter nekaj VIP-aranžmajev. Te dni je na krajši ameriški turneji, v sklopu katere bo nocoj nastopil na 5. rojstnem dnevu trendovskega kluba Pacha New York.

Enemu od naših bralcev podarjamo vstopnico za že razprodan koncert, dva izmed vas pa bosta prejela majici. Pišite nam na govori.se@adriamedia.si (s pripisom za koncert Davida Guette) in med prejetimi sporočili bomo v sredo, 8. decembra, izžrebali eno vstopnico in dve majici. O nagradi vas bomo obvestili po e-pošti.